Biografie

randyblommaert.nl

InstagramFacebookYouTubeSpotifyLinkLink

Randy Blommaert

Biografie

Randy is geboren op 24 December 1990 in Terneuzen.

Op vroege leeftijd kwam hij al in aanraking met muziek.

Door aan vele Karaoke avonden te hebben mee gedaan op Camping de Braakman in Hoek (Zeeland). Waar hij vaak te horen kreeg, dat zijn stem veel op dat van zijn voorbeeld Jantje Smit leek.  Randy sleepte  al op 10 jarige leeftijd de 1e prijs in de wacht met  het nummer ”ik zing dit lied voor jou alleen”.

Het publiek raakte geëmotioneerd door dat Randy een bos bloemen bracht naar zijn oma die op dat moment in het publiek zat. 

Randy is op 16 jarige leeftijd van Zeeuws Vlaanderen verhuisd naar Leiden waar het gevoel om op de bühne te steeds sterker werd.

Randy’s neef Raymond Vd Leest geen onbekende in Leiden en omgeving zong al een tijdje voor groot publiek waar Randy ook vaak mee naar toe werd genomen. Randy werd zelfs de vaste huiszanger in het café van zijn neef. Café M’n Schoonmoeder in Leiden.

Randy is vaker gaan deelnemen aan talentenjachten hier en daar, waarbij hij vele finale plaatsen wist te veroveren.

Om het gelijk goed aan te pakken is Randy dan ook zanglessen gaan volgen bij Esther Polvliet in Leiderdorp. En zo is zijn zang carrière geboren.

Randy is een graag geziene zanger en geliefd bij jong en oud publiek. Kortom, deze jongen leeft voor de muziek en het vermaken van zijn publiek.

Randy bestormt momenteel de hitlijsten, met de succesvolle single's ‘Zo Mooi’, 'Ik verlang zo naar jou, 'Ik laat de zon weer in mijn hart en zijn nieuwe singel    'Señor Por Favor!!!!!

Zijn motto is niet voor niets :

Let Me Entertain You !!!